Ahdistaa

Maanantai aamuna Kätkänaho soitti ,että ostajat olivat tehneet sähköpostitse vielä vähän isomman tarjouksen.Sanoin että minkä hinnan alle ei mennä ja hän lupasi sen ilmoittaa heille.
Soitti samantien takaisin ,että ok.He antavat sen .
Oho sehän meni nopeasti.Mutta samalla alkoi ahdistaa ,että mihinkäs me mennään ,kun Kepa ei myy ja nettiä oon selannu eikä siellä oo mitää.Ei myynnissä ei vuokralla.
Ei mennyt kauaa,kun Kepa soitti ,että siinä samoissa rivitaloissa on kolmio myynnissä ,jos hän ostaisi sen ja me sitte hänen. Jippii olimme riemuissamme !!!!
Täti lupasi sitä käydä kattomas iltapäivästä :)
Kaikkihan menee kuin elokuvissa ajattelimme ....
No kun iltapäivä koitti ,niin täti soitti karun puhelun.Aivan kamala kämppä.Vesivahinko ja kaikki muutenkin menisi uusiksi.Eli ei hän myykkään ja sanoi mulle että asukaa nyt vaan siinä.Sanoin,että oomme tarjouksen hyväksyneet,niin emme voi enää perääntyä prkl !!!
Kamala ahdistus iski päälle, voi perkele, mitä me nyt tehdään ja pitääkö meidän sitte muuttaa vuokralle jonnekki kaksioon..
Soitin siinä eräälle miehelle, joka omistaa lähellä tätiä rivitaloja jos hänellä olisi vielä kolmio vapaana jota kauppasi lehdessä myyntiin ja vuokralle.No eihän meillä ollu tuuria.Tottakai se oli mennyt ,mutta sanoi että joululta pitäis vapautua kolmio.Soittaa heille ja ilmoittaa mulle sitte.no hän soitti takasin ja kyseiset vuokralaiset haluavat asua vielä ainakin vuoden siinä.
Hänhän alkoi ehdottelemaan kaikkia tyhmiä,että jos täti muuttais väliaikaisesti solukämppään 4n tytön kanssa..joo varmaan ja nehän pitäis siellä bileitä yhdessä .Kännäisivät ja kaikkia :D Mahtava idea.
Olin niin ahdistunu tästä tilanteesta (ja siihen vielä lisäksi läheiseni vaikeudet),niin ,kun kattoin Hurjaa remonttia tv:stä ja normisti on tippa linssissä ,niin nyt vollotin niin että kyyneleet tirrasivat silmistä ja ulisin ääneen...
Felicia ei oikein tykänny.Murisi mulle :S :D
Illalla olin koko aiheeseen niin kyllästynyt,etten jaksanu puhua siitä.Suoraan sanottua vitutti!!!
Felicia nukkui tosi huonosti ja kun noustiin sängystä sillä oli kuivunutta räkää naamassa ja päässä ja tietysti nenän seutuvilla...ei ihme jos ei nukkunut kunnolla.
Soittelin kuntaan ,että millaisia asuntoja siellä olis vapaana ( vieläkin tätiäni ajatellen) ,mutta paskasta kännykästäni loppui akku,joten en jaksanu enää soittaa takaasi.
Ja yrittänyttä ei laiteta,niin soitin viä tädin kahdelle naapurille,eikö he myisi ,mutta ei ei ja EI
Äiti isä ja veljen vaimon äiti olivat käväisemässä kylässä. Odottivat että Felicia herää ja kun heräsi pitelivät hetken sylissä ja lähtivät :)
Olin taas illan Felician kanssa yksin,kun Veera aina liesussa...Felicia osasi laitta isän pleikkarin päälle,mutta mä en osannu laittaa sitä kiinni :)
Ja eilen se järsi isän uutta head settiä ( en osaa sanoa suomeksi) pelkäsin että nyt se on paskana ja panin varovasti takaisin ja toivoin parasta..se nainen ehtii :D
Illalla sitten täti soitti taas ja kiroan huomenna helevetisti ,jos herätti turhia luuloja ..
Lupas mennä kattomaan vuokra kämppää huomenna. Nyt olikin sitten sitä mieltä että ei ostaisikaan vaan vuokraisi..
Ennustaja ehkä oikeassa ,että soutaa ja huopaa asian kanssa,ennenko myy...
Soutaas vaan sitte meidän rannalle ......

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ja taas sairastelua

Leikkauskertomus

Köln / Hollanti / Köln osa 2